Pikkujoulut lähestyvät – Taikuri esiintymään pikkujouluihin

 

Pikkujoulut lähestyvät! Joko teillä on esiintyjä tai esiintyjät varattu pikkujouluihin?

Taikurille pikkujoulut ovat vuoden ylivoimaisesti suurin sesonki. Pikkujouluissa esiintyminen on aina vuoden kohokohta. Pikkujouluesiintyjää varatessa kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

Taikuri pikkujouluihin, miksi?

Esiintyjää pikkujouluihin valitessa taikuri on loistava ohjelmavaihtoehto. Taikuus toimii erinomaisena jäänmurtajana ja keskustelun herättäjänä ja vapauttaa tilaisuuden tunnelmaa. Suosituin ohjelmanumero pikkujouluissa on stand-up taikashow. Stand-up taikashow on koko yleisölle kerralla esitettävä nopeatempoinen ja mukaansa tempaiseva esitys, jossa yhdistyvät täysin mahdottomat temput ja nauruhermoja kutkuttava komiikka, joka täyttää tilan naurulla ja ihmetyksellä. Esitys nostattaa tilaisuuden tunnelman varmasti kattoon. Esitys soveltuu pieniin ja suuriin pikkujouluihin ja esityksen kesto pikkujouluissa on yleensä 35min. Esitys vaatii vain muutaman metrin kokoisen selkeän tilan johon mahdollisimman monelle on suora näkyvyys. Tuon paikalle myös oman äänentoiston joten siitäkään ei tarvitse erikseen huolehtia.

Toinen suosittu pikkujouluohjelma on lähitaikuus. Lähitaikuutta tehdessä taikuri liikkuu vieraiden seurassa, mahdollisen muun ohjelman kuten musiikin ja tanssin lomassa, tarjoten ihmisille henkilökohtaisempia taikuuden kokemuksia. Hämmästys ja naurun purskahdukset täyttävät tilan, kun taikuus tapahtuu vain muutamien senttien päässä katsojista ja jopa katsojien omissa käsissä.

Vuonna 2011 esiinnyin pikkujouluissa muun muassa Leville, Rukalla, Kajaanissa, Oulussa, Kemissä, Vaasassa, Torniossa, Rovaniemella jne. Kilometrejä kertyi useampia tuhansia. Kysyntää pikkujouluesiintymisiin olisi ollut enemmänkin, mutta suosituimmat päivät menivät jo syyskuussa tai lokakuun alussa. Tätä kirjoittaessa ensimmäiset pikkujoulut vuodelle 2012 ovat jo varattu. Kalenterissa on kuitenkin vielä tilaa, joten kannattaa olla pian yhteydessä jos haluatte maagista ohjelmaa pikkujouluihin.

Mikäli on käynyt niin, että pikkujoulujenne järjestelyt ovat jääneet viimetippaan, niin kannattaa silti kysyä jos kalenterissani sattuisi olemaan tilaa tai sattuisin olemaan samalla suunnalla. Pikkujoulujen aikana ehtii usein tehdä useamman vedon illan aikana.

 

Muutamien tyytyväisten asiakkaiden palautetta viime vuoden pikkujouluista:

Kiitokset Juha-Matille loistavasta esityksestäsi Kelan Oulun vakuutuspiirin pikkujouluissa 25.11.2011! Temppusi saivat yleisön hämmentymään, ”eihän tuo ole mahdollista!”. Juttusi puolestaan virittivät juhlakansan tunnelmaan niin, että juhlatilassa nauru raikui. Temppujasi pohdimme täällä edelleen… ja toivottavasti saamme nauttia niistä vielä uudelleen! Suosittelemme!
Harri Saarela, Oulun Kelan Huvitoimikunta

”Tosi viihdyttävä esitys pikkujouluissamme! Hyvä sekoitus taikuutta, supliikkia ja stand-up -huumoria. Voin suositella illan kohokohdaksi vastaaviin tilaisuuksiin.” Sami Kortelainen, Production engineer, Stora Enso

 

Erityiskiitokset erittäin onnistuneesta ohjelmabalinnasta Levi Skiresortin pikkujouluissa. Taioit itsesi firmalaisten mieliin ja esityksesi jätti erittäin mukavan ja hauskan muiston kaikille. Saimme juhlaväeltä valtavasti kehuja ja kiitosta! Iso kiitos vielä!!”
Jenni Heinäjärvi, Oy Levi Ski Resort Ltd

 

”En ole ikinä ollut yhtä hämmästynyt! Vaikka väitit, että tekemäsi on vain silmänkääntöä, niin yliluonnollinen selitys tuntuu silti uskottavammalta. Uskomatonta! suosittelen”
Veli Alatalo – Lapland Safaris

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS JO TÄNÄÄN

Kolmen minuutin videoesittely stand-up showsta alla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *