Pikkujoulut lähestyvät – Taikuri pikkujoulujen esiintyjäksi

 

Pikkujoulut lähestyvät! Joko teillä on esiintyjä tai esiintyjät varattu pikkujouluihin?

Taikurille pikkujoulut ovat vuoden ylivoimaisesti suurin sesonki. Pikkujoulukaudella 2011 tie vei minut taikomaan muun muassa Leville, Rukalle, Kajaaniin, Ouluun, Kemiin, Tornioon, Rovaniemelle jne. Kilometrejä kertyi useampia tuhansia. Kysyntää olisi ollut paljon enemmänkin, mutta suosituimmat päivät menevät perinteisesti jo ennen syyskuun loppua.

Pikkujouluesiintyjää varatessa kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Ensimmäiset pikkujoulut vuodelle 2012 ovat jo varattu. Jos kuitenkin pikkujoulujenne järjestelyt ovat jääneet viimetippaan, niin kannattaa silti kysyä jos kalenterissani sattuisi olemaan tilaa.

Taikuri pikkujouluissa on loistava ohjelmavaihtoehto. Taikuus toimii erinomaisena jäänmurtajana ja keskustelun herättäjänä ja vapauttaa tilaisuuden tunnelmaa. Suosituin ohjelmanumero pikkujouluihin on stand-up taikashow. Stand-up taikashow on koko yleisölle kerralla esitettävä nopeatempoinen ja mukaansa tempaiseva esitys, jossa yhdistyvät täysin mahdottomat temput ja nauruhermoja kutkuttava komiikka, joka täyttää tilan naurulla ja ihmetyksellä. Esitys nostattaa tilaisuuden tunnelman varmasti kattoon. Esitys soveltuu pieniin ja suuriin pikkujouluihin ja esityksen kesto pikkujouluissa on yleensä 35min.

Toinen suosittu pikkujouluohjelma on lähitaikuus. Lähitaikuutta tehdessä taikuri liikkuu vieraiden seurassa, mahdollisen muun ohjelman kuten musiikin lomassa, tarjoten ihmisille henkilökohtaisempia taikuuden kokemuksia. Hämmästys ja naurun purskahdukset täyttävät tilan, kun taikuus tapahtuu vain muutamien senttien päässä katsojista ja jopa katsojien omissa käsissä.

Muutamien tyytyväisten asiakkaiden palautetta viime vuoden pikkujouluista:
Kiitokset Juha-Matille loistavasta esityksestäsi Kelan Oulun vakuutuspiirin pikkujouluissa 25.11.2011! Temppusi saivat yleisön hämmentymään, ”eihän tuo ole mahdollista!”. Juttusi puolestaan virittivät juhlakansan tunnelmaan niin, että juhlatilassa nauru raikui. Temppujasi pohdimme täällä edelleen… ja toivottavasti saamme nauttia niistä vielä uudelleen! Suosittelemme!
Harri Saarela, Oulun Kelan Huvitoimikunta

”Tosi viihdyttävä esitys pikkujouluissamme! Hyvä sekoitus taikuutta, supliikkia ja stand-up -huumoria. Voin suositella illan kohokohdaksi vastaaviin tilaisuuksiin.” Sami Kortelainen, Production engineer, Stora Enso
Erityiskiitokset erittäin onnistuneesta ohjelmabalinnasta Levi Skiresortin pikkujouluissa. Taioit itsesi firmalaisten mieliin ja esityksesi jätti erittäin mukavan ja hauskan muiston kaikille. Saimme juhlaväeltä valtavasti kehuja ja kiitosta! Iso kiitos vielä!!”
Jenni Heinäjärvi, Oy Levi Ski Resort Ltd
”En ole ikinä ollut yhtä hämmästynyt! Vaikka väitit, että tekemäsi on vain silmänkääntöä, niin yliluonnollinen selitys tuntuu silti uskottavammalta. Uskomatonta! suosittelen”
Veli Alatalo – Lapland Safaris

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS JO TÄNÄÄN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *